• Home
  • O Firmie
  • Usługi
  • Realizacje
  • Promocje
  • Blog
  • Kontakt
  • Strona główna
  • Blog
  • Blog
  • Piec konwekcyjno-parowy elektryczny, sterowanie manualne 20x GN 1/1
Meble gastronomiczne – Poznań
26 września 2017
Maszynka do rozbijania mięsa – kotleciarka / steaker Victor
10 października 2017

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny, sterowanie manualne 20x GN 1/1

Podstawą szybkiej i sprawnej obsługi klientów w restauracji czy na stołówce zakładowej jest dysponowanie wydajnym piecem o wszechstronnym zastosowaniu. Jeżeli poszukujesz produktu, spełniającego wszelkie normy sanitarne i wyróżniającego się wyjątkową jakością, to postaw na piec konwekcyjno-parowy elektryczny, sterowany manualnie marki Hendi. Jednorazowo jest w stanie pomieścić 20 pojemników GN 1/1, dzięki czemu będziesz mógł szybko i sprawnie obsługiwać nawet całkiem dużą liczbę klientów.

Piec oferuje funkcję zaparowania (z pięciostopniową regulacją) – z powodzeniem więc może być wykorzystywany do przygotowania dietetycznych i lekkostrawnych dań na parze. Idealnie nadaje się do pieczenia ciast, pieczywa, drobiu, mięs czy ryb. Warto nadmienić, iż urządzenie posiada oświetlenie halogenowe, drzwi z podwójną szybą i uszczelką, pięć wentylatorów z rewersem oraz demontowane prowadnice, ułatwiające wkładanie/wyjmowanie pojemników. Panel sterujący jest prosty w obsłudze a lampki kontrolne informują o bieżącym trybie pracy.

udostepnij

Powiązane wpisy

binary comment

13 maja 2021

Najlepsze rozwiązanie dla stołówek szkolnych


Czytaj dalej
7 kwietnia 2021

Piec przelotowy do pizzy


Czytaj dalej
17 marca 2021

Profesjonalna maszynka do robienia makaronu – Profi Line


Czytaj dalej

Najnowsze Informacje

  • Najlepsze rozwiązanie dla stołówek szkolnych
  • Piec przelotowy do pizzy
  • Profesjonalna maszynka do robienia makaronu – Profi Line
  • Kebab gazowy Profi Line
  • Elektroniczne piece konwekcyjno – parowe HENDI
  • Okapy dla lokali gastronomicznych
  • Części zamienne do urządzeń gastronomicznych
  • Obieraczka do ziemniaków
  • Zalety pakowarek próżniowych
  • Frytkownice dla gastronomii

Historia

© 2020 Wszystkie prawa do treści oraz grafik zastrzeżone. Kopiowanie zabronione. Strony Internetowe Strony Internetowe
    Ta strona korzysta z ciasteczek aby świadczyć usługi na najwyższym poziomie. Dalsze korzystanie ze strony oznacza, że zgadzasz się na ich użycie.Zgoda