Maszynka do rozbijania mięsa – kotleciarka / steaker Victor

Kotlety, rolady, bitki, sznycle i inne potrawy, wykorzystujące rozbite mięso, mają szczególne miejsce w naszej narodowej kuchni. Jeżeli chcesz wprowadzić je do menu swojego lokalu, to usprawnij pracę kucharzy, zaopatrzając się w maszynkę do rozbijania mięsa marki Victor. Powstała ona z myślą o zmiękczaniu oraz przygotowywaniu potraw z mięsa, które wymaga wcześniejszego rozbicia włókien. Sprawdzi się nie tylko w restauracjach i barach szybkiej obsługi ale także z powodzeniem można ją wykorzystać w lokalach podających kebab czy stołówkach pracowniczych.

Wydajność urządzenia wynosi 420 kotletów na godzinę, zaś wielkość otworu wsadowego to 158 mm x 23 mm. Antypoślizgowe nóżki oraz przystawka nacinająca znajdują się w standardzie i znacząco ułatwiają pracę. Jest to uznany na rynku produkt polski (z roczną gwarancją), który tylko teraz możecie kupić w konkurencyjnej cenie na stronach naszego sklepu internetowego. Zapraszamy do zapoznania się ze szczegółowymi parametrami technicznymi urządzenia.