14 marca 2018

Piec do pizzy Gredil 2x4x35

Nowoczesne restauracje, szczególnie jeśli ich specjalnością jest kuchnia włoska, nie mogą obejść się bez doskonałej jakości pieca do pizzy. Stanowi on absolutną podstawę ich pracy i […]
7 marca 2018

Cyrkulator do gotowania sous-vide 1,4kW

Wiele potraw wymaga przygotowania w dokładnie sprecyzowanej temperaturze. Nie trzymając się ściśle zaleceń określonych w przepisie, możemy danie zwyczajnie zniszczyć i pozbawić unikalnych walorów smakowych. Szczególnie […]
27 lutego 2018

Obieraczka do ziemniaków

Każdy, kto choć raz miał okazję pracować w profesjonalnej kuchni, zdaje sobie sprawę z ilości warzyw oraz owoców jakie każdego dnia trzeba obrać, aby zaspokoić potrzeby […]
20 lutego 2018

Witryna ekspozycyjna chłodnicza z półkami

Mnogość różnorodnych opcji gastronomicznych sprawia, że potrawy w barach i restauracjach muszą być odpowiednio eksponowane, aby przyciągnąć zainteresowanie klienta. Zarówno do prezentacji żywności, jak i jej […]
13 lutego 2018

Kociołek elektryczny do zupy

Elektryczny kociołek do zupy to urządzenie, które w dużym stopniu ułatwia pracę w każdej nowoczesnej i profesjonalnej kuchni. Praktycznie nie ma firmy cateringowej oraz lokalu gastronomicznego, […]
6 lutego 2018

Cyrkulator do gotowania sous-vide 1,4kW

Gastronomia jest tą branżą, która rozwija się bardzo dynamicznie. Ma na to wpływ większe zainteresowanie usługami żywieniowymi różnego typu, od tradycyjnych restauracji i barów na cateringu […]