25 kwietnia 2017

Piec konwekcyjno-parowy Cheflux

Piec konwekcyjno-parowy Cheflux to kompaktowe i praktyczne urządzenie, które zapewni wsparcie w szerokim zakresie. Oferuje nawilżanie komory STEAM Plus i maksymalną temperaturę pieczenia na poziomie 260 […]
19 kwietnia 2017

Naświetlacz Revolution o pojemności 10 jaj

Naświetlacz Revolution o pojemności 10 jaj to przydatny element wyposażenia każdej restauracji, stołówki czy innego punktu gastronomicznego. Obudowa urządzenia wykonana została ze stali nierdzewnej. Sterylizacja odbywa […]
11 kwietnia 2017

Zmywarka gastronomiczna uniwersalna z dozownikiem płynu

Profesjonalna zmywarka gastronomiczna z dozownikiem płynu to „must have” każdej restauracji, która serwuje posiłki na zastawie wielokrotnego użytku. Znajdzie ona zastosowanie także w mniejszych punktach gastronomicznych, […]
4 kwietnia 2017

Wózek transportowy do pojemników GN i tac

Żaden punkt gastronomiczny a tym bardziej restauracja nie jest w stanie obejść się bez profesjonalnego, zgodnego z zasadami higieny i funkcjonalnego zaplecza. Jednym z elementów, zapewniających […]
28 marca 2017

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi

Profesjonalny wilk do mięsa z linii Profi Line marki Hendi to produkt, który sprosta oczekiwaniom zarówno małej gastronomii jak i całkiem dużych restauracji. Wykonany z dużą […]
21 marca 2017

Pojemnik termoizolacyjny do lodu

Drinki, orzeźwiające smoothie, chłodzące frapee czy nawet klasyczna woda z cytryną i miętą, powinny posiadać w swoim składzie lód, by oddawały pełnię smaku i odświeżały pijące […]