10 października 2017

Maszynka do rozbijania mięsa – kotleciarka / steaker Victor

Kotlety, rolady, bitki, sznycle i inne potrawy, wykorzystujące rozbite mięso, mają szczególne miejsce w naszej narodowej kuchni. Jeżeli chcesz wprowadzić je do menu swojego lokalu, to […]
3 października 2017

Piec konwekcyjno-parowy elektryczny, sterowanie manualne 20x GN 1/1

Podstawą szybkiej i sprawnej obsługi klientów w restauracji czy na stołówce zakładowej jest dysponowanie wydajnym piecem o wszechstronnym zastosowaniu. Jeżeli poszukujesz produktu, spełniającego wszelkie normy sanitarne […]
26 września 2017

Meble gastronomiczne – Poznań

Na co należy zwracać uwagę kupując meble gastronomiczne? Jeżeli chcesz skupić się na obsłudze klientów, bez rozpraszania kwestiami częstych awarii czy niewydajnej pracy poszczególnych urządzeń, to […]
19 września 2017

Zmywarka gastronomiczna

Zmywania naczyń nie lubi nikt, zarówno w dużej gastronomii jak i małej kuchni domowej. Zainwestowanie w zmywarkę to nie tylko oszczędność czasu i zaangażowania ale również […]
5 września 2017

Części zamienne do urządzeń gastronomicznych

Pracując w branży gastronomicznej, nie możesz pozwolić sobie na przestój, spowodowany awarią sprzętu. Jak zminimalizować możliwość jej wystąpienia? Po pierwsze, warto zainwestować w dobre jakościowo wyposażenie, […]
29 sierpnia 2017

Szatkownica do warzyw

Jedynie świeże, dobrej jakości warzywa, mogą być podstawą rzetelnej obsługi klientów w restauracjach czy placówkach zbiorowego żywienia. Codzienne przygotowywanie ich zapasów można z łatwością przyspieszyć i […]