29 marca 2016

Jak wybrać blender gastronomiczny?

Właściciele lokali gastronomicznych powinni pamiętać, że powinien on być wyposażony w sprzęt przeznaczony do profesjonalnej, a nie domowej kuchni. Dlatego właśnie nie sprawdzi się w niej […]
22 marca 2016

Krajalnica do pieczywa – jak wybrać?

Krajalnica do pieczywa to ważny element wyposażenia lokali gastronomicznych, zwłaszcza tych, które zajmują się żywieniem zbiorowym. Na co zwrócić uwagę podczas jej zakupu? Krajalnica jeśli ma […]
15 marca 2016

Piece konwekcyjno – parowe

Żadna nowoczesna kuchnia nie może obyć się obecnie bez pieca konwekcyjno – parowego. Jakie są jego zalety i dlaczego warto go stosować? Działanie tego typu pieców […]
8 marca 2016

Zalety bemarów gastronomicznych

Bemary gastronomiczne są powszechnie wykorzystywane w profesjonalnych kuchniach, jak i firmach cateringowych. W dzisiejszym wpisie przyjrzymy się ich podstawowym zaletom. Bemar przede wszystkim podgrzewa potrawy i […]
4 marca 2016

Blog SystemSerwis.pl

Zapraszamy do spoglądania na naszego bloga, w którym znajdować się będą ciekawe informacje dotyczące urządzeń gastronomicznych różnych producentów. Witamy na oficjalnym blogu Systemserwis.pl