Kotlety, rolady, bitki, sznycle i inne potrawy, wykorzystujące rozbite mięso, mają szczególne miejsce w naszej narodowej kuchni. Jeżeli chcesz wprowadzić je do menu swojego lokalu, to […]
Podstawą szybkiej i sprawnej obsługi klientów w restauracji czy na stołówce zakładowej jest dysponowanie wydajnym piecem o wszechstronnym zastosowaniu. Jeżeli poszukujesz produktu, spełniającego wszelkie normy sanitarne […]
Na co należy zwracać uwagę kupując meble gastronomiczne? Jeżeli chcesz skupić się na obsłudze klientów, bez rozpraszania kwestiami częstych awarii czy niewydajnej pracy poszczególnych urządzeń, to […]
Zmywania naczyń nie lubi nikt, zarówno w dużej gastronomii jak i małej kuchni domowej. Zainwestowanie w zmywarkę to nie tylko oszczędność czasu i zaangażowania ale również […]
Pracując w branży gastronomicznej, nie możesz pozwolić sobie na przestój, spowodowany awarią sprzętu. Jak zminimalizować możliwość jej wystąpienia? Po pierwsze, warto zainwestować w dobre jakościowo wyposażenie, […]
Jedynie świeże, dobrej jakości warzywa, mogą być podstawą rzetelnej obsługi klientów w restauracjach czy placówkach zbiorowego żywienia. Codzienne przygotowywanie ich zapasów można z łatwością przyspieszyć i […]