27 lutego 2019

Rodzaje urządzeń grzewczych w gastronomii

Bemar jest to urządzenie podgrzewające, najczęściej w postaci wózka do którego wkłada się naczynia. Wyróżnia się trzy rodzaje bemarów, w postaci: wózka bez kółek, wózka z […]
20 lutego 2019

Blender barowy TORQ

Blendery to urządzenia dzięki którym w szybki i łatwy sposób przygotujemy desery i napoje. Posiadając odpowiedni sprzęt z preferowanych przez nas warzyw i owoców skomponujemy zdrowe […]
13 lutego 2019

Niezawodny i wielofunkcyjny robot kuchenny, przygotowujący zimne i ciepłe potrawy

Szukasz robota wielofunkcyjnego, dzięki któremu nie będziesz stać przy kuchence i przypilnuje wszystkiego? Idealny do tego jest Robot Cook. Jedyny na rynku cutter-wilk/blender z funkcją podgrzewania. […]
6 lutego 2019

Urządzenie Sous-vide GN 1/1

Urządzenia do przygotowywania potraw w niskich temperaturach zyskały w ostatnim czasie wielką popularność. Wzrosła świadomość ludzi, że prowadzenie zdrowego trybu życia jest kluczem do dobrego samopoczucia, […]
30 stycznia 2019

Zamrażarka skrzyniowa gastronomiczna

Zamrażarki na dobre wrosły w naszą rzeczywistość. Ich walory wykorzystują jednak nie tylko osoby prywatne, które przechowują mrożonki warzyw, owoców oraz mięs przeznaczonych do późniejszego wykorzystania. […]
23 stycznia 2019

Urządzenia gastronomiczne do ryżu..

Kuchnie wielu krajów używają ryżu do swoich potraw. Nie dziwi więc fakt, że w większości restauracji w naszym kraju możemy bez problemów zamówić ryż jako dodatek […]