28 czerwca 2016

Maszynki do mielenia mięsa dla gastronomii

Mielone mięso stanowi bazę dla wielu doskonale znanych i chętnie serwowanych w restauracjach dań. Przykładem są tutaj chociażby tradycyjne kotlety mielone, spaghetti bolognese czy burgery. W […]
21 czerwca 2016

Meble chłodnicze

Świeżość oferowanych w lokalu gastronomicznym potraw może być zagwarantowana tylko wtedy, jeśli są one przechowywane w odpowiedniej temperaturze. To szczególnie ważne w okresie letnim. Temu celowi […]
14 czerwca 2016

Wałkownice do ciasta

Ręczne wałkowanie ciasta bywa męczące i wymaga sporego wysiłku. Raczej trudno wyobrazić sobie profesjonalny lokal gastronomicznych, który wałkuje ciasto na pierogi czy pieczywo ręcznie. Dlatego właśnie […]
7 czerwca 2016

Wypożyczalnia sprzętu gastronomicznego

Nasza firma działa na rynku urządzeń dla gastronomii od wielu lat i cały czas bacznie obserwuje zmiany na nim zachodzące. Coraz więcej właścicieli lokali lub osób […]
31 maja 2016

Wybieramy zmywarkę gastronomiczną

Każdy lokal, niezależnie od rodzaju czy wielkości, musi posiadać na wyposażeniu zmywarkę gastronomiczną. Ręczne zmywanie naczyń jest nie tylko czasochłonne, ale także nie zapewnia wymaganej w […]
10 maja 2016

Zalety mebli ze stali nierdzewnej

Meble dla lokali gastronomicznych oraz placówek żywienia zbiorowego powinny być przede wszystkim bezpieczne, trwałe i funkcjonalne. Wszystkie te warunki spełniają meble wykonane ze stali nierdzewnej. Jakie […]