27 lutego 2018

Obieraczka do ziemniaków

Każdy, kto choć raz miał okazję pracować w profesjonalnej kuchni, zdaje sobie sprawę z ilości warzyw oraz owoców jakie każdego dnia trzeba obrać, aby zaspokoić potrzeby […]
20 lutego 2018

Witryna ekspozycyjna chłodnicza z półkami

Mnogość różnorodnych opcji gastronomicznych sprawia, że potrawy w barach i restauracjach muszą być odpowiednio eksponowane, aby przyciągnąć zainteresowanie klienta. Zarówno do prezentacji żywności, jak i jej […]
13 lutego 2018

Kociołek elektryczny do zupy

Elektryczny kociołek do zupy to urządzenie, które w dużym stopniu ułatwia pracę w każdej nowoczesnej i profesjonalnej kuchni. Praktycznie nie ma firmy cateringowej oraz lokalu gastronomicznego, […]
6 lutego 2018

Cyrkulator do gotowania sous-vide 1,4kW

Gastronomia jest tą branżą, która rozwija się bardzo dynamicznie. Ma na to wpływ większe zainteresowanie usługami żywieniowymi różnego typu, od tradycyjnych restauracji i barów na cateringu […]
30 stycznia 2018

Piec konwekcyjno-parowy 20xGN1/1 ChefTop Mind

Nowoczesne piece konwekcyjno parowe są urządzeniami bardzo cenionymi wśród firm, które zajmują się przygotowywaniem potraw dla dużej ilości klientów. Piec tego typu pozwala na szybkie i […]
24 stycznia 2018

Pakowarka próżniowa komorowa

Współczesne pakowarki próżniowe charakteryzują się doskonałą jakością wykonania oraz wykorzystaniem możliwości technologicznych, do których jeszcze kilka lat temu nie było dostępu. Pakowarka zwana także popularnie pakowaczką […]